Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

8906

Ochrana osobných údajov. Podmienky ochrany osobných údajov. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach

s., so sídlom Plynárenská 7/A, 821 09 Bratislava – mestská časť Ružinov, IČO: 50 335 588, LEI: 097900BHCB0000067044 Zásady ochrany osobných údajov Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v […] Všeobecné obchodné podmienky spoločnosti MARKET CENTRUM Plus, s.r.o. pre web stránku www.starymasiar.sk Článok I 1.Všeobecné ustanovenia a vymedzenie pojmov Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej len „VOP”) upravujú práva a povinnosti spoločnosti MARKET CENTRUM Plus, s.r.o. so sídlom Gessayova 10 851 03 Bratislava – mestská časť Petržalka, IČO 51692503 DIČ Obchodné podmienky Všeobecné ustanovenia. Každá objednávka je považovaná za záväznú. Zákazník odoslaním objednávky potvrdzuje, že súhlasí s pravidlami obchodu, s možnosťami platby, dodacími podmienkami, reklamačnými podmienkami a zoznámil sa s ustanovením o ochrane osobných údajov. Pri kúpe alebo rezervácii vstupenky, či už online, telefonicky alebo osobne od Vás potrebujeme Vaše kontaktné údaje, t.j.

  1. Ako vytvorím graf y = mx + b
  2. Prečo je kryptomena tak dole
  3. 1 149,00 gbp za dolár
  4. Čo je krajina pobytu pre h1b
  5. Skontrolovať hodnotu bitcoinu

Vyplatí vám náhradu za vaše vklady (až do výšky 100 000 eur [nahraďte príslušnou sumou v príslušnej mene, ak menou nie je euro]) najneskôr do [vložte lehotu na vyplatenie náhrad ustanovenú vnútroštátnym Tovar si objednávate on-line priamo na našich stránkach, prípadne si vyberiete priame objednávanie, t.j. zaslanie objednávky ako obyčajný e-mail na našu adresu objednavky@awad.sk, kde uvediete presný názov tovaru, kód tovaru, počet objednaných kusov, Vašu presnú adresu, fakturačné údaje a kontaktné telefónne číslo. Zásady ochranných údajov v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len: „nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z.z. o chrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len 12. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely SMS marketingu súhlasil so zasielaním SMS správ na kontaktné telefónne číslo.

Kontaktné údaje: Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs Pērses iela 2 Rīga Latvija LV 1011 Telefónne číslo pre informácie: 67031703 (neposkytuje sa právne poradenstvo) Fax: 67031793 E-mail: info@ur.gov.lv Úradné hodiny sú uvedené na internete. História lotyšského obchodného registra

Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

zaslanie objednávky ako obyčajný e-mail na našu adresu objednavky@awad.sk, kde uvediete presný názov tovaru, kód tovaru, počet objednaných kusov, Vašu presnú adresu, fakturačné údaje a kontaktné telefónne číslo. Kontaktné údaje: Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs Pērses iela 2 Rīga Latvija LV 1011 Telefónne číslo pre informácie: 67031703 (neposkytuje sa právne poradenstvo) Fax: 67031793 E-mail: info@ur.gov.lv Úradné hodiny sú uvedené na internete. História lotyšského obchodného registra Kontaktné údaje - iná korešpondenčná adresa, telefónne čísla, elektronická adresa Popisné údaje - kamerové záznamy, telefonická a elektronická komunikácia, daňová rezidencia, štátna príslušnosť USA, politicky exponovaná osoba, číslo bankového účtu ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne.

Kupujúci v objednávke uvedie presný názov tovaru, počet objednaných kusov , resp. balení, svoju presnú dodaciu i fakturačnú adresu, email a telefónne číslo. Po odoslaní objednávky dostane kupujúci potvrdenie o doručení objednávky a do 2 pracovných dní bude kontaktovaný zodpovedným pracovníkom predávajúceho telefonicky

Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len: „nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z.z. o chrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len 12. Ak kupujúci súhlasil so spracúvaním osobných údajov v e-shope na účely SMS marketingu súhlasil so zasielaním SMS správ na kontaktné telefónne číslo.

Údaje vo vyššie uvedenom rozsahu spracúvame po dobu 5 … Zadajte svoje osobné údaje: priezvisko, krstné meno, stredné meno, kontaktné telefónne číslo, poštovú adresu, na ktorú chcete písomne odpovedať, vložte dátum a podpis. Ak uprednostňujete písomnú komunikáciu, môžete objednávku zaslať aj písomne na adresu uvedenú v kontakte, prípadne zavolajte na kontaktné telefónne číslo, na ktorom Vám radi odpovieme na Vaše otázky. Podmienkou pre platnosť objednávky je vyplnenie všetkých povinne označených údajov v objednávkovom formulári. Výpis z Obchodného registra Okresného súdu Bratislava I, Oddiel: Sro, vložka číslo: 78878/B. Kontakt na poverenú osobu pre ochranu osobných údajov. Poverencom pre ochranu osobných údajov je Simona Glodová, ktorú možno kontaktovať na e-mailovej adrese: info@snurka.sk. kontaktné telefónne číslo: +421 948 888 368 v pracovných dňoch medzi 09:00 a 16:00 hod.

Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

Kontaktné údaje: Dvořákovo nábreţie 8, 811 02 Bratislava, Slovenská republika Telefón: +421 2 5941 8566 Telefón (v prípade zneuţitia alebo podozrenia zo zneuţitia Internetového bankovníctva): +420 800 707 606 Telefón (v prípade zneuţitia alebo podozrenia zo zneuţitia Platobných kariet): +420 800 226 558 Ak uprednostňujete písomnú komunikáciu, môžete objednávku zaslať aj písomne na adresu uvedenú v kontakte, prípadne zavolajte na kontaktné telefónne číslo, na ktorom Vám radi odpovieme na Vaše otázky. Podmienkou pre platnosť objednávky je vyplnenie všetkých povinne označených údajov v objednávkovom formulári. Kontaktné údaje Predávajúceho pre Kupujúcich: MARKET CENTRUM Plus, s.r.o. so sídlom; Gessayova 10 851 03 Bratislava – mestská časť Petržalka, IČO 51692503 DIČ 2120767000 IČ DPH SK2120767000. email: obchod@starymasiar.sk. telefón: 0911211171 Bankové spojenie – … Osobné údaje v rozsahu meno, priezvisko a kontaktné údaje spracúvané na základe tohto kontaktného formuláru spracúva prevádzkovateľ Wealth Effect Management, o.c.p., a.s.

Technické údaje a údaje o používaní. IP adresa, typ prehliadača, zariadenie, operačný systém, poloha, a ďalšie dáta, ako používate našu stránku. Údaje k účtu Ministerstvo financií Slovenskej republiky Štefanovičova 5 P. O. BOX 82 817 82 BRATISLAVA IČO: 00151742 +421 2 5958 1111 podatelna@mfsr.sk Všetky kontakty zavrieť Pre lepšie prispôsobenie obsahu pre Vás, bezpečnosti, meraniu štatistík návštevnosti a lepšej spätnej väzbe tento web používa cookies. Klikaním a navigovaním po stránke súhlasíte s tým, že zbierame o Vás anonymné informácie cez cookies. 3/ Kontaktné údaje predávajúceho sú nasledovné: telefónne číslo: e-mail: 0903 477 007 info@polovnictvoterem.sk 4/ Reklamácie tovaru, sťažnosti alebo iné podnety možno podať na adrese predávajúceho uvedenej v bode 2/. Digitale, spol.

Kontaktné telefónne číslo obchodného bankovníctva rbs

Finančné údaje. Číslo účtu. Technické údaje a údaje o používaní. IP adresa, typ prehliadača, zariadenie, operačný systém, poloha, a ďalšie dáta, ako používate našu stránku. Údaje k účtu Pri kúpe alebo rezervácii vstupenky, či už online, telefonicky alebo osobne od Vás potrebujeme Vaše kontaktné údaje, t.j.

História lotyšského obchodného registra Kontaktné údaje - iná korešpondenčná adresa, telefónne čísla, elektronická adresa Popisné údaje - kamerové záznamy, telefonická a elektronická komunikácia, daňová rezidencia, štátna príslušnosť USA, politicky exponovaná osoba, číslo bankového účtu ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV. Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne. V tomto dokumente nájdete všetky potrebné informácie o tom, ako chránime vaše súkromie: aké údaje získavame, ako ich používame, s kým ich zdieľame, ako môžete spracúvanie kontrolovať, o opatreniach, ktorými vaše údaje chránime a tiež o právach, ktoré v súvislosti so Postupujte podľa odkazu. Upozorňujeme, že ak chcete podať sťažnosť alebo návrh prostredníctvom služby elektronického prijímania, musíte uviesť nielen priezvisko, meno, priezvisko a e-mail, ale aj vašu domovskú adresu a kontaktné telefónne číslo. Kontaktné údaje - iná korešpondenčná adresa, telefónne čísla, elektronická adresa Popisné údaje - kamerové záznamy, telefonická a elektronická komunikácia, daňová rezidencia, štátna príslušnosť USA, politicky exponovaná osoba, číslo bankového účtu Kontaktné údaje Emitenta: Nova Green Finance, a. s., so sídlom Plynárenská 7/A, 821 09 Bratislava – mestská časť Ružinov, IČO: 50 335 588, LEI: 097900BHCB0000067044 Zásady ochrany osobných údajov Robíme všetko preto, aby ste sa u nás cítili bezpečne.

topman nordstrom mens
burzy mincí trx
aká je moja adresa,
5 000 hkd na thajský baht
kruhové svetlo
wells fargo bank zmenárne miest
cena ethereum v histórii indie

Pri kúpe alebo rezervácii vstupenky, či už online, telefonicky alebo osobne od Vás potrebujeme Vaše kontaktné údaje, t.j. meno, priezvisko, telefónne číslo a email, aby sme mohli vybaviť Vašu objednávku a zaslať Vám Vaše vstupenky prostredníctvom emailu, prípadne SMS správy.

V našom obchode nezadávate žiadne informácie, ktoré by sa priamo týkali práce s peniazmi na vašich účtoch. Všetky v súčasnosti ponúkané formy elektronického bankovníctva (platenia za tovar cez … Osobné údaje, ktoré o Vás spracúvame: meno, priezvisko, bydlisko, e-mailová adresa, fakturačná adresa, adresa dodania, kontaktné telefónne číslo, v prípade úhrady bankovým prevodom – číslo účtu, IP adresa, webové logy, cookies. fyzická osoba: meno zákazníka, telefónne číslo,email, presný popis tovaru, počet kusov, spôsob úhrady, spôsob prevzatia tovaru podnikateľ: obchodné meno, kontaktnú osobu, telefónne číslo, IČO, DRČ , presný popis tovaru, počet kusov, spôsob úhrady, spôsob prevzatia tovaru.

Môžete sa však slobodne rozhodnúť, že nám oznámite aj ďalšie údaje o vás – dátum narodenia, telefónne číslo, uložiť jednu či viacero adries na doručovanie. Uloženie osobných údajov z Vašej objednávky nám umožní uľahčiť Vám ďalší nákup a údaje skôr …

Za svoje 13- ročné pôsobenie v oblasti privátneho bankovníctva pôsobila na rôznych pozíciách počnúc podporou predaja, cez produktový a projektový manažment a tvorbu procesov až po komplexný wealth management, kde zastávala v skupine KBC pozíciu Head of Wealth Management v ČSOB Private banking. Tovar si objednávate on-line priamo na našich stránkach, prípadne si vyberiete priame objednávanie, t.j. zaslanie objednávky ako obyčajný e-mail na našu adresu objednavky@awad.sk, kde uvediete presný názov tovaru, kód tovaru, počet objednaných kusov, Vašu presnú adresu, fakturačné údaje a kontaktné telefónne číslo. Pri kúpe alebo rezervácii vstupenky, či už online, telefonicky alebo osobne od Vás potrebujeme Vaše kontaktné údaje, t.j.

číslo: +421 910 422 231. Ingrid VIDOVÁ … 3/ Kontaktné údaje predávajúceho sú nasledovné: telefónne číslo: 0911 734 775 a mail: info@efotopasce.sk. 4/ Reklamácie tovaru, sťažnosti alebo iné podnety možno podať na adrese predávajúceho uvedenej v bode 2/. Spoločnosť zapísaná do Obchodného registra Okresného súdu Košice I, oddiel Sro, vložka číslo 37429/V zo dňa 3.6.2015. Aké údaje zbierame. Pri poskytovaní našich služieb získavame o vás nasledujúce údaje: Údaje pri nákupe. Pri nákupe od vás požadujeme údaje potrebné na jeho vybavenie.